Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 14 εως και τις 26 Αυγούστου.

Τρόποι Αποστολής

H παραγγελίες σας,θα παραδίδονται με τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ  με την υπηρεσία Πόρτα-Πορτα courier.

 

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. 

 

Προϊόντα με την ένδειξη "ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ"

Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την ένδειξη "ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών) και εφόσον η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί έως τις 14:00 η ώρα.

Μετά τις 14:00 η ώρα,η αποστολή τους θα πραγματοποιείτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα(εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών).

 

 

 

Προϊόντα με την ένδειξη "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ"
Τα προϊόντα με την ένδειξη "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ" θα αποστέλλονται στο διάστημα μίας (1) έως και τριών (3) εργασίμων ημερών και εφόσον η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί, μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 17:00μμ) και εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

 


*Οι παραγγελιές που διαθέτουν προϊόντα και με τις δύο ενδείξεις ("ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" & "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 2-4 ΗΜΕΡΕΣ") θα αποστέλλονται στο διάστημα μίας (1) έως τριών (3) εργασίμων ημερών και εφόσον η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί, μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 17:00μμ) και εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών..

 

Κατ'εξαίρεσιν, σε περιπτώσεις αποστολής προϊόντων σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές), η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής.

 

Με το πέρας της αποστολής από την έδρα μας, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας αναφέρει τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας.

 

Εκτός της τηλεφωνικής επικοινωνίας,θα λάβετε Email αλλά και Sms (στο Κινητό σας) όπου θα σας αναφέρεται,η αποστολή της παραγγελίας σας από την έδρα μας,καθώς και ο αριθμός συνοδευτικού δελτίου  (Κωδικός αποστολής).

 

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση της αποστολής σας με τον αριθμό συνοδευτικού δελτίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση στο τηλ.801 11 83000 ή στο παρακάτω σύνδεσμο www.elta-courier.gr/search..

Top