• ...

    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
  • ...

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
  • ...

    Παραλαβή από κατάστημα

    Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Daiwa BG Shore 3.05m
Daiwa BG Shore 3.05m
0 αξιολογήσεις

Daiwa BG Shore 3.05m

Κωδικός: 10559
BG1002XHFSBF

Με μια σύντομη ματιά

Συνεχίζοντας στην ίδια φιλοσοφία των μηχανισμών BG, η Ιαπωνική εταιρεία Daiwa με την νέα σειρά καλαμιών BG Shore θέλει να συνδυάσει την υψηλή ποιότητα με την προσιτή τιμή και να εντυπωσιάσει τους φίλους του Heavy Spinning αλλά και του Shore Jigging.
Ποσότητα
Από 196,00€
176,40€
-10%κερδίζεις
19,60€

Άμεσα Διαθέσιμο

Αναλυτική Περιγραφή

Με οδηγούς και βάση Fuji...

Τα νέα καλάμια BG Shore, προορίζονται για Heavy Spinning και Shore Jigging, λόγω των τεχνολογιών στις οποίες βασίστηκε η κατασκευή τους, διαθέτουν πολύ μεγάλη αντοχή, αλλά και πολύ μεγάλη ευαισθησία. 

Παρά το χαμηλό τους βάρος, τα καλάμια Daiwa BG έχουν πολύ στιβαρό blank κατασκευασμένο 100% από υλικό Carbon HVF (High Volume Fiber - Υψηλής Πυκνότητας) το οποίο τα καθιστά σχεδόν άθραυστα. 
Ταυτόχρονα είναι πολύ ευαίσθητα και σας επιτρέπουν να αντιδράτε και στα πιο αμυδρά ερεθίσματα.

Η Daiwa έχει προικίσει τα καλάμια BG Seabass με blank από Υψηλής Πυκνότητας HVF Carbon, με τεχνολογία Σταυρωτής Πλέξης X45, για ακόμα περισσότερη κύρτωση  και αντοχή κατά τη διάρκεια της μάχης, αλλά και ταχύτητα επιστροφής στην αρχική τους κατάσταση.

Τα καλάμια BG είναι επίσης εξοπλισμένα με δετούς οδηγούς Fuji Alconite Concept O, χαμηλού βάρους. Η ένωση των στελεχών είναι V-Joint, η βάση του μηχανισμού FUJI DPS, ενώ η λαβή τους είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, αντιολισθητικό υλικό EVA.
Το μοντέλο BG Shore 1002XH λόγο του υψηλού Casting Weight, προορίζετε για τους φίλους των ακραίων συνθηκών, με κόντρα καιρό και σε πολύ κύμα.

Προορισμένα να μπορούν να πετάξουν το βαρύτερο τεχνητό, ανήκουν σε μια εξειδικευμένη κατηγορία καλαμιών που ονομάζεται Surf και προορίζονται για ψάρεμα με ανάκτηση του τεχνητού, όπως το Spinning.

Με το μήκος και τη δύναμη κορμού τους, μπορούν ακόμα και από παραλία, να μας χαρίσουν πολύ μακρινές βολές στις χειρότερες φουσκοθαλασσιές, ακόμα και με κόντρα άνεμο.

Το νέο Daiwa BG Shore 1002XH μπορεί να θεωρηθεί ένα πολυμορφικό καλάμι αφού πέρα από τις τεχνικές που αναφέραμε (Surf-Spinning) μπορεί να χειριστεί άψογα και πλάνους, εισβάλλοντας έτσι και στα χωράφια του Shore Jigging με πολύ σοβαρές αξιώσεις.


Χαρακτηριστικά

Κατασκευασμένα 100% από Carbon HVF
Με τεχνολογία πλέξης X 45
Ένωση Στελεχών V-Joint
Χαμηλού Βάρους Δετοί Οδηγοί Fuji-Concept O
Βάση μηχανισμού Fuji DPS σε Μαύρο Φινίρισμα
Ειδικά σχεδιασμένη, αντιολισθητική λαβή με υψηλής ποιότητας υλικό EVA
Με Γρήγορη Δράση Κορυφής
Με Κρίκο Συγκράτησης του Τεχνητού

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Κατασκευαστής: Daiwa
  • Κατάλληλο για: Heavy Spinning / Shore Jigging
  • Μήκος: 3.05m
  • Μήκος Μεταφοράς: 157cm
  • Βάρος: 192gr
  • Υλικό: Carbon HVF / 3DΧ-3D Cross X45
  • Λαβή: Eva
  • Οδηγοί: 10 Fuji-Fazlite K''
  • Βάση: Fuji DPS
  • Casting Weight: 28-84gr
  • Στελέχη: 2
  • Extra: V-Joint / Δράση Regular Fast
Όλα τα προϊόντα Daiwa

Τεχνολογίες Καλαμιού Daiwa

X45

Η πλέξη ινών σε 45 μοίρες, προσφέρει στο blank ελαστικότητα και άμεση επιστροφή στην αρχική κατάσταση, ανεξάρτητα από την γωνία που θα λυγίσει το καλάμι σας.

HVF

Η συγκεκριμένη τεχνολογία αφορά τη μείωση της ποσότητας σε ρητίνη και την αύξηση της έντασης της συγκόλλησης, κατά το στάδιο του πολυμερισμού.

Micro Pitch

Βερνίκι που ψεκάζεται όσο είναι ζεστό με αποτέλεσμα το φινίρισμα να αποδίδει ένα πολύ φωτεινό εφέ και να μειώνει περαιτέρω το βάρος του καλαμιού και να βελτιώνει την ευαισθησία του.

V-Joint

Η συγκεκριμένη τεχνολογία βελτιώνει την καμπυλότητα και τη δράση του καλαμιού κατά την άσκηση πίεσης στο blank του καλαμιού, είτε κατά την πραγματοποίηση βολής είτε κατά τη διάρκεια της μάχης.

Fuji "K"

Το ιδιαίτερο σχήμα των οδηγών Fuji εμποδίζει τις απρόσμενες θηλιές που δημιουργούνται από το νήμα και την πετονιά κατά την ρίψη του τεχνητού μας και οι οποίες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε πλευρικούς ανέμους. Οι οδηγοί Fuji K εξαλείφουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, λόγω του πρωτοποριακού τους σχεδιασμού.

Fuji FazLIte

Οι οδηγοί Fuji FazLIte,είναι τελευταίας γενιάς και περιλαμβάνουν δαχτυλίδι από οξείδιο του αλουμινίου σε μοντέρνο σκελετό και διαθέτουν χαμηλότερο βάρος από προηγούμενης τεχνολογίας οδηγούς. Με την τεχνολογία FazLIte των οδηγών Fuji,παρέχετε στο καλάμι πολύ καλές ιδιότητες βολής, επιτρέπουν αβίαστα στο νήμα μας να τους διαπερνά χωρίς τριβή και ταυτόχρονα το προστατεύουν.

Fuji Reel Seat

Βάση μηχανισμού η οποία παρέχει σταθερότητα στο μηχανισμό, ενώ μας επιτρέπει να είμαστε σε άμεση επαφή με ακάλυπτο τμήμα του blank, ώστε να αισθανόμαστε στην άκρη των δακτύλων μας οποιοδήποτε ερέθισμα.

Eva

Ανθεκτική και ελαφριά λαβή που παρέχει άνεση κατά το κράτημα και έλεγχο κατά τη διάρκεια της μάχης.Παράλληλα αυξάνει την επαφή μας με το καλάμι ακόμα και με βρεγμένα χέρια.

Fuji

Το λογότυπο Fuji περιλαμβάνεται σε ένα καλάμι Daiwa όταν τουλάχιστον ένα εξάρτημα της εταιρίας έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Αξιολογήσεις