• ...

    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    Διάλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει
  • ...

    ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    Για όλη την Ελλάδα*. Ισχύει για αγορές άνω των 70€
  • ...

    Παραλαβή από κατάστημα

    Παράλαβε τα προϊόντα της παραγγελίας σου Δωρεάν.
Berkley Powerbait Swimmer 9.5cm
Berkley Powerbait Swimmer 9.5cm
0 αξιολογήσεις
SUPER OFFER

Berkley Powerbait Swimmer 9.5cm

Κωδικός: 10208
14836**

Με μια σύντομη ματιά

Η νέα σειρά δολωμάτων σιλικόνης της Αμερικάνικής εταιρείας Berkey,αποτελείται από υψηλής ποιότητας μαλακές σιλικόνες,εμποτισμένες με φερομόνες και αρωματικές και γευστικές ουσίες που αισθανόμαστε άμεσα,μόλις ανοίξουμε την συσκευασία.
Ποσότητα
Από 8,80€
4,40€
-50%κερδίζεις
4,40€

Άμεσα Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Αναλυτική Περιγραφή

Εμποτισμένα με φορομόνες και αρωματικές γεύσεις...

Η Αμερικάνική εταιρεία Berkley αποτελεί εδώ και χρόνια, την κορυφαία επιλογή σε τεχνητά δολώματα σιλικόνης.
Κάθε άλλο παρά τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτό, αφού για πολλές δεκαετίες το ειδικευμένο εργατικό της δυναμικό, έχει διαθέσει αμέτρητες ώρες ερευνών, στην παραγωγή προσελκυστικών υλικών, όπως φερομόνες και μαλάγρες, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται ως η γνωστότερη εταιρεία παρασκευής αυτής της κατηγορίας προϊόντων σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Για τους ενθουσιώδεις φίλους του LRF, του HRF και της Ελαφριάς Συρτής Επιφανείας, η Berkley έχει μια πρόταση όμοια της οποίας δε θα βρείτε στην αγορά. 
Η σειρά σιλικονούχων δολωμάτων Powerbait Swimmer αποτελείται από πολύ μαλακές σιλικόνες, εμποτισμένες με φερομόνες και με αρωματικές και γευστικές ουσίες, τις οποίες αισθανόμαστε άμεσα μόλις ανοίξουμε το φακελάκι. 
Τα σιλικονούχα δολώματα Powerbait Swimmer είναι μια νέα γενιά μαλακών δολωμάτων, κατασκευασμένα από σιλικόνη πρωτεΐνης, με επιπλέον πρόσθετα όπως φερομόνες και ζωική πρωτεΐνη. Το αποτέλεσμα δεν είναι κάτι που έρχεται εύκολα και γρήγορα, αλλά μετά από χρόνια ερευνών σε οργανικά προσελκυστικά υλικά και τις καλύτερες ποιότητες σιλικόνης.

Το Powerbait Swimmer σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την εταιρία Berkley. 
Η σιλικόνη που χρησιμοποιήθηκε είναι κατοχυρωμένο υλικό, από νέα φόρμουλα η οποία εγκλωβίζει τη γεύση και τα αρώματα που περιέχουν οι πρόσθετες φερομόνες. 
Η παραγωγής τους γίνεται με παραδοσιακή μέθοδο, κατά την οποία οι σιλικόνες παραμένουν βυθισμένες για 48 ώρες σε ειδικό μίγμα της Berkley. 
Στο τελικό τους στάδιο, συσκευάζονται στο χέρι. 
Όταν δεχθούν επίθεση από θήραμα, η σιλικόνη ελευθερώνει γεύση και άρωμα τα οποία επιβάλουν στο ψάρι να επιτεθεί ξανά.

Οι Berkley Powerbait Swimmer είναι ανάμεσα στις πιο αποτελεσματικές σιλικόνες στον κόσμο, για τεχνικές όπως το Light & Hard Rock Fishing.
Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους είναι η ασύγκριτα μαλακή σιλικόνη και το υδροδυναμικό σχήμα που ταιριάζει σε κάθε μολυβοκεφαλή Fish head, ή Ball head. 
Ολόκληρο το σώμα τους διαθέτει εγκοπές για παραγωγή υδροστρόβιλων και η ουρά είναι σε σχήμα κουτάλας (paddle) ώστε να παράγει τη σωστή συχνότητα δονήσεων, όπως ακριβώς κάνει ένα μικρόψαρο.

Το συγκεκριμένο τεχνητό έχει σχεδιαστεί για πλήθος θηραμάτων, όπως ο Σαργός, η Τσιπούρα, ο Λούτσος, τα Κοκάλια και οι Κυνηγοί αλλά και το λαβράκι, ενώ μπορείτε να το δουλέψετε και σε Ελαφριά Συρτή Επιφανείας για Μελανούρια.

Τα σιλικονούχα δολώματα Berkley Powerbait Swimmer είναι εύκολα στη χρήση, ακόμα και από τους νέους φίλους της τεχνικής. 
Απλά πραγματοποιήστε τη βολή και μετά απλή ανάκτηση, ή μικρά χτυπήματα. 
Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η έντονη οσμή και ο απόλυτα σωστός και δοκιμασμένος σχεδιασμός.

 


Χαρακτηριστικά

  • Μήκος:9.5cm
  • Συσκευασία:Τεμάχια 6
  • Διαθέσιμα σε 4 χρώματα

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Είδος: Σώματα
  • Κατασκευαστής: Berkley
  • Μήκος: 9.5cm
  • Κατηγορία: Σιλικόνες
  • Τεμάχια: 6
Όλα τα προϊόντα Berkley

Αξιολογήσεις