Surfcasting VII
Surfcasting VII Surfcasting VII Surfcasting VII
WEB OFFER -25 % ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Surfcasting VII

ΚΩΔ.7365 - ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - MOD.FP/SCVII

Μια εκπληκτική προσφορά από την εταιρεία Fishing Planet για τους λάτρεις της τεχνικής Surfcasting,που συνδυάζει καλάμι,μηχανισμό αλλά και τρεις πετονιές από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον χώρο.

Ron Thompson Oceanica Surf 4.20m

Κατασκευασμένο από High Modulus Carbon...

Το νέο τρίσπαστο καλάμι της εταιρείας Ron Thompson που ανεβάζει την ποιότητα χαμηλώνοντας της τιμή, προσφέροντας στους λάτρεις της τεχνικής Surfcasting, χαρακτηριστικά και κατασκευή που θυμίζουν καλάμι πολύ μεγαλύτερης αξίας.
Σχεδιασμένο για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις της τεχνικής ψαρέματος Surfcasting το Oceanica Telesurf διαθέτει εξαιρετική δράση κορυφής (Fast Action) κάτι που προσφέρει εκπληκτικά "καρφώματα" κάνοντας κανένα θήραμα να μην μπορεί να ξεφύγει.
Κατασκευασμένο από (υψηλής πυκνότητας άνθρακα) High Modulus Carbon,θα μας προσφέρει εκπληκτικές αντοχές αλλά και χαμηλό βάρος για ένα ξεκούραστο ψάρεμα.

Το Action του φτάνει τα 200gr δίνοντας την δυνατότητα να το φορτώσουμε με μεγάλα μολύβια και να αυξήσουμε τις βολές μας, ενώ οι ανιδραβρωτικοί οδηγοί Sic είναι ενισχυμένης κατασκευής Heavy Duty, ικανοί να δέχονται και νήμα για πιο Heavy ψαρέματα.
Οι βάση μηχανισμού είναι κατασκευασμένη από Carbon δίνοντας χαμηλό βάρος, αλλά και εξαιρετική ανθεκτικότητα από τις απειλές του αλμυρού νερού, ενώ η μεταλλική τάπα στο τελείωμα του έρχεται να συνθέσει ένα σύνολο με εκπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής. 

 

Χαρακτηριστικά

 • Μήκος:4.20m
 • Μ.Μεταφ:147cm
 • Οδηγοί:Sic
 • Action:100-200gr

Ryobi Proskyer Nose Black CNC

Με χερούλι CNC..

Εξαιρετικός Ιαπωνικός μηχανισμός από την εταιρεία Ryobi κατάλληλος για την τεχνική Surf Casting - Casting - Carp Fishing αλλά και Heavy casting
Ο Ιαπωνικός μηχανισμός που άφησε εποχή στα ψαρέματα Surf αλλά και Heavy casting τώρα και με χαιρούλι CNC για ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις!!!
Οι μηχανισμοί που άφησαν εποχή μεταξύ των ψαράδων αφού με μοναδική τιμή αλλά και ποιότητα κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλα τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν ακριβοί μηχανισμοί,σε πολύ χαμηλές τιμές και πάντα με την Ιαπωνική εγγύηση που μας προσφέρει η Ryobi.
Μακρινή βολή πολύ καλή διαχείριση πετονιάς αλλά και νήματος άκαμπτος σκελετός μικρό βάρος ενισχυμένα γρανάζια και μια απίστευτη δύναμη φρένων 12 κιλών κάνουν αυτόν τον μηχανισμό κορυφαίο στο είδος του και λόγω της νέας πιο βαθιάς μπομπίνας ιδανικό και για HEAVY CASTING.

Με σχέση περιστροφής 3.9:1 αλλά και 5 ρουλεμάν,ο μηχανισμός αυτός μπορεί να μας προσφέρει μία δύναμη που θα ξεπερνάει τα 12kg.
Το βάρος του είναι μόλις 670gr ενώ το ανανεωμένο design μαύρου μεταλλικού χρώματος μας κάνει να πιστεύουμε πώς η τιμή θα ξεφεύγει κατά πολύ.
Η Fishing Planet όμως σας τον προσφέρει σε μοναδική τιμή,όπως πάντα την χαμηλότερη της αγοράς  και σας παροτρύνει να τον δοκιμάσετε.
Ryobi Proskyer Nose Black λοιπόν και η μάχη με κάθε θήραμα είναι σίγουρα κερδισμένη.
Το Line roller διαθέτει σύστημα αντιστρέβλωσης για να μην στρίβει η πετονιά ή το νήμα, και το μεγάλο χερούλι μεταδίδει θαυμάσια μεγάλα φορτία δύναμης
παρουσιάζοντας μηδαμινή αντίσταση!

Αναμφισβήτητα ο Proskyer Nose Eco είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα Surf Casting σε παγκόσμιο επίπεδο!
Η τελειότητα είναι στην λεπτομέρεια. Με ANTITWIST SYSTEM τεχνολογία έχετε τον πραγματικός έλεγχο του μηχανισμού σας στο τύλιγμα της μισινεζας, η μπομπίνα είναι πλήρως ασφαλισμένη και ως εκ τούτου το "παιχνίδι" γίνετε συναρπαστικότερο!!!
Το Super System Balance δίνει στους μηχανισμούς μια καλά ισορροπημένη περιστροφή της πομπίνας. Επικεντρώθηκε στην σταθεροποίηση των μηχανισμών μειώνοντας την ταλάντωση στο πικ-απ.
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, το γρανάζι και ο άξονας δεν παρουσιάζουν καμιά ταλαντεύσει ακόμη και όταν είναι σε μάχη με θηράματα μεγάλου βάρους.
Για τους ψαράδες που δεν έχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στην τεχνική του ψαρέματος της αλιείας. Με το Cross winder system, μπορείτε να επιτύχετε μια τέλεια ,σταυρωτή αποθήκευση της μισινεζας στην μπομπίνα του μηχανισμού οας.
Ειδικά ρουλεμάν κατά της οξείδωσης, από ανοξείδωτο ατσάλι. 

Οι μπίλιες οι οποίες χρησιμοποιούνται στα ρουλεμάν (High Performance Bearings) κατασκευάζονται από το ίδιο ανοξείδωτο ατσάλι από το οποίο κατασκευάζεται και το υπόλοιπο ρουλεμάν. Με αυτόν τον τρόπο, το ρουλεμάν γίνεται 10 φορές πιο ανθεκτικό στο νερό της θάλασσας σε σύγκριση με τα απλά, ανοξείδωτα ρουλεμάν.
Η τεχνολογία Στιγμιαίας Αντεπιστροφής (One Way Clutch)  επιτρέπει την άμμεση κίνηση της μανιβέλα να χωρίς κενά.Αποτέλεσμα έχει το άμμεσο κάρφωμα του θεράματος.
Το ράουλο περιστροφής της πετονιάς διαθέτει ένα διπλό αυλάκι τοποθετημένο πάνω σε ένα ρουλεμάν Με αυτό τον τρόπο το μάζεμα της πετονιάς πραγματοποιείται ομοιομορφία, μειώνοντας την τριβή και δίνοντας την δυνατότητα μια ομαλότερης ανάκτησης. Το Gear Shaft Worm μειώνει επίσης την ένταση της πετονιάς που είναι υπεύθυνη για της ταλαντώσεις του μηχανισμού.
Φλάντζα Αντίστασης(Water Resistence) Μια τεχνολογία κατασκευής που εφαρμόζεται στους μηχανισμούς που αναφέρονται στην τεχνική παράκτιου ψαρέματος και που επηρεάζει όλα τα μεταλλικά μέρη. 
Όλοι οι μηχανισμοί με την τεχνολογία αυτή διαθέτουν φλάντζα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εισροή νερού στον μηχανισμό και να αυξάνει τον χρόνο ζωής του.

 

 

Χαρακτηριστικά

 • Ρουλεμάν:5
 • Χωρι/τητα:0.40mm-350m / 0.35mm-400m
 • Σχέση:3.9:1
 • Max Drag:12.00+kg

Tubertini Gorilla Fluorocarbon 250m Χ 2

Με 2Χ250m καρούλια διαφορετική διατομής...

Σας προσφέρουμε δύο πετονιές με διάμετρο 0.40mm και 0.35mm από την κορυφαία σε αντοχή αλλά και δύναμη Fluorocarbon πετονιά στο κόσμο, του Ιταλικού κολοσσού Tubertinni σε καρούλια των 250 μέτρων, για αρμάτωμα του μηχανισμού σας αλλά και τις εφεδρικής του μπομπίνας για να επιλέξετε εσείς ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε ψαρέματος.

Η Ιταλική πετονιά Gorilla, είναι 100%  Fluorocarbon (αόρατη) στο νερό, ιδανική για την τεχνική Surf Casting,για παράμαλλα αλλά και για παράμαλλα συρτής.
Η μισινέζα Gorilla είναι κατασκευασμένη από flurocarbon, με ιδιότητες διάθλασης κοντά σε αυτή του νερού. Σαν αποτέλεσμα είναι σχεδόν αόρατη μέσα στο νερό και δεν διακρίνεται ούτε από τα πιο δύσπιστα ψάρια.

Μοναδικό χαρακτηριστικό της Tubertini Gorilla είναι η πολύ λεπτή διάμετρος, με χαμηλό βάρος, χωρίς να υστερεί σε δύναμη, κάτι που την κάνει εξαιρετική, για όποιον επιθυμεί το γέμισμα των μηχανισμών του με μια υψηλών προδιαγραφών Fluorocarbon πετονιά. 
Η Gorilla είναι 33% πιο λεπτή από αντίστοιχες, αόρατες πετονιές, γεγονός που την κάνει πιο ελαφριά, άρα ιδανική για όλες της τεχνικές ψαρέματος και εξαιρετική για βολές Surf Casting.

 

Χαρακτηριστικά

 • Διαμετρος:40mm / 0.35mm
 • Αντοχή:18.300kg / 14.850kg
 • Μέτρα:250m
 • Χρώμα:Fluorocarbon

Tubertini Gorilla Fluorocarbon 100m

Για τα παράμαλλα σας σε καρούλι 100m...

Η προσφορά μας τελειώνει με μια τρίτη Tubertini Gorilla Fluorocarbon σε διάμετρο 0.30mm και μήκος 100m για να κάνετε τα παράμαλλα σας, χωρίς να αλλάξουμε της εταιρεία κατασκευής, προσφέροντας σας τα μοναδικά χαρακτηριστικά της αλλά και την δυνατότητα να συνδυάσετε παράμαλλο και μάνα με την ίδια πετονιά. 

 

Χαρακτηριστικά

 • Διαμετρος:0.30mm
 • Αντοχή:12.060kg
 • Μέτρα:100m
 • Χρώμα:Fluorocarbon

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:

Βαθμολογία:

Κακή          Καλή
Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!


Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Top